Банкова сметка

Банкова сметка:
"Първа инвестиционна банка" АД IBAN - номера с банков код FINVBGSF и банкова сметка BG38FINV915031UB067343

Плащане чрез ПОС

Сигнали за корупция

Сигнали за корупция подавайте на телефон 073 894 103 или на ел. поща адрес bdblg@wabd.bg, както и към комисията за превенция и противодействие на корупцията.

По повод Световния ден на околната среда ученици от XI ОУ  „Христо Ботев“, Благоевград садиха цветя в саксии изработени от непотребни пластмасови бутилки. С желание и ентусиазъм всяко дете си засади цвете и украси саксия по свой вкус. Проведеното мероприятие беше в унисон с тазгодишната тема на инициативата „Да се преборим със замърсяването с пластмаси“.

Експерти от Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ запознаха децата с последствията от замърсяването с пластмасовите отпадъци и с времето, необходимо за разграждането им в природата. Учениците показаха завидни знания за основните начини за намаляването на пластмасовите отпадъци. Всички участващи получиха своите цветя, за които да се грижат и да отглеждат.  

                      

Световният ден на околната среда се отбелязва всяка година на 5 юни. Той е най-значимият глобален ден за положителна промяна на средата в която живеем.